Dedicated

Indien u een veel bezochte website hebt, of een website met zeer specifieke eisen hebt is het mogelijk om een dedicated server bij ons te huren. Een dedicated server houdt in dat Exsilia een door u gekozen server bouwt, installeert, configureert voor uw website. Deze server zal dus niet gedeeld worden met andere klanten in tegenstelling tot de virtual webhosting pakketten. Een dedicated server biedt vele voordelen tegenover een virtual server. u heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een eigen anonymous FTP in te richten voor uw gebruikers

Het voordeel van een dedicated server in tegenstelling tot een co-located server is dat u zelf geen onderhoud hoeft te plegen aan de server en dat wij de server up to date houden wat software betreft. Echter willen wij u de mogelijkheid om wijzigingen aan uw server door te voeren niet wegnemen. Daarom krijgt u bij iedere dedicated server die u bij ons bestelt root access.

Omdat de eisen van een server afhankelijk zijn van datgene dat u met uw website en subonderdelen wilt doen hebben wij besloten geen standaard configuraties hier te plaatsen.

Een voorbeeld configuratie wordt opgemaakt zodra wij van u hebben ontvangen wat u precies met uw website wilt, wat u uw klanten wilt aanbieden, hoeveel klanten u verwacht, e.d. Aan de hand hiervan zullen wij een indicatie geven welke server voor u geschikt is. Uiteraard kunt u deze configuratie aanpassen naar uw wens.

De kosten van een dedicated server hangen af van uw wensen. Wij verzoeken u daarom contact met ons op te nemen.

Onze managed dedicated server oplossingen beginnen bij een prijs vanaf € 150,- per maand.